Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det ljuva Spelet (eller) för helvete; Ta mig NU!

 

mäktig är din röst, du Seende
mäktig din hand
din kuk

vrider mig som en fuktig mask
så obarmhärtigt krokad
runt det hårda

gnyr begärligt efter Mer
(ge mig mer!)

skenbar är din nonchalans, du Man

Hah!

(lika genomskinlig som den sav
som rinner ur mig)

för deltagandet
i spelets ljuva tjusning
är Bådas

ett sakrament
i skarpögda demoners närvaro

som
skrattande änglar
i storvulna onaniorgier, lystna

javisst!
du kan kalla mig hynda
slyna, vad du önskar, Mannen min
orden studsar ändå tillbaka
sjunker in i din svettiga bröstkorg

för vi är sammanlänkade
stramt vävda

av upphetsnings, Seendets
starkaste varp

sträva handflators närkontakt
med rundningar ekandes mellan
väggar

tapetserade i vitt

 

i första klassens njutning
knullar vi till porlet

av fontänorgasmer

ja

 

räknar sedan mina blåmärken
speglar min rödglänsande stjärt

och småler

nöjt

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-01 20:30



Bookmark and Share


  micke marin
Känner igen tonen, spelet som ljuder i hela dikten.
"ett sakrament
i skarpögda demoners närvaro"
Väldigt bra rytm, inga onödiga ord i vägen.
2008-08-25

  lodjuret/seglare VIP
Svettigt att läsa om älskogshunger
i ett värmeböljans land
även för den som söker stilla sig
en smula på egen hand

texten förtjänar förstås
trenne blomsterkorgar
o en förpackning våtservetter
för sin läckra utmanande stil
2008-08-01

  J A Nicander
Ett nöje och samspel utöver ord och ändå har du lyckats fånga dem med en känsla av ömsesidighet!
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol