Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som jag ber om

 

är bara lite tid

allt som jag ber om

är att livet skall ta fart

allt som jag ber om

är att allt skall börja snart

allt som jag ber om

är bara lite tid

allt som jag ber om

är bara lite tid




Fri vers av papessa
Läst 335 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-31 20:37



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst önskar jag
också detta, är vi
två, blir vi fler, kanske
nån efter detta sig
vill rätta, att mer
tid, till oss sätta!
God önskan!
************
2008-08-02

    ej medlem längre
Mycken längtan i dessa rader.. efter tid... tid... och tid.. för att hinna med livet. Det finns så mkt som lockar..att uppleva.. men tiden är omutlig.. den bara tickar på.. En stark känsla i dikten
2008-07-31

  Quasimodo
I väntan i tiden på tiden för det som ska bli och vara, fint i denna önskan här !!
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan