Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartsjukans bärare och transportörer




”Du vet väl om att…”
han träffar andra
han stöter på mej
på mina kompisar
att jag hört att…

”Du vet väl om att”
hon haft andra
hon viker ut sej hela tiden
hon hela tiden flörtar
jag har hört…

Denna, alltid återkommande individ
Kärring, av bägge könen
Dessa vidriga typer som sprider sin galla
Oavsett…
Vad andra tycker om det

”Ska de va lite kaffe med elakt skvaller”
eller vad sägs om
”beskt kaffe med surbulle och gnällkaka”
kanske lite ”ättiksås” till kakan….
Hur skönt skulle inte livet vara
Utan dessa suringar som verkar ha fått ärva upprispade kläder
Och trasiga leksaker…
I hela sin uppväxt…..




Fri vers av LassO
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-31 22:59



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Oooo vad jag håller med dig.
2008-07-31

  anits VIP
Den här gillar jag så mycket sanning
skriver du om, men om det som är
sant tigs det som muren viskas
bakom ryggen har upplevt sånt
lika vidrigt
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO