Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikation

Se vad du säger och känna vad du menar.
Sam-tala som jämn-lika
i en navelskådande värld.
- Ursäkta sa du nåt eller var det jag som pratade nu igen?




Övriga genrer av Qvinn n'Lion
Läst 280 gånger
Publicerad 2008-07-31 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion