Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snabbt enkelt klart i ett nafs bara tjoff bye bye aldrig mer ångestmonster


Djävul utan huvud

Dra andan inombords
bädda en docksäng
placera demonen
snyggt och prydligt
lyft upp bilan
och släpp




Fri vers av GaiaKaja
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-31 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja