Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vi låter mörkret omsluta oss igen.....


Natt (2) !!

Natt
nu kommer "nattens furstar"
och deras underhuggare
några,efter blod, törstar
de blir allt njuggare
vampyrer, om de finns
de tar både män och kvinns
gör dem till likadana
i en "blodets Nirvana"

Natt
ute mången katt
i mars de får fnatt
samlas i skaror
gör nätterna till maror
för människorna störs
så högt de hörs
med sin "jamsession"
som övergår till "sexsion"

Natt
Tjuvarnas "högtid"
också bra "bögtid"
de ljusskygga dominerar
de fulla vomerar

Natt
Djävulens vördade "skatt"
med kolsvart kravatt
han observerar sitt helvete
från hemlig hemvist
han skickar beläten
till en och annan förstukvist

Natt
sömnen nalkas ,snabbt
man gäspar, somnar (knappt)
för mycket i huvet
känns lite kluvet
men, slutligen
slocknar man, igen...........





Fri vers av Mats Henricson
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-01 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska