Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smutsiga flicka

Smutsig är vad hon är, smutsig med all den skamm hon bär.
rena sej det måste hon gö, hon väljer skära sej i benen å blö.
ingen orkar förstå så hon håller det gömmt, då kan hon nästan låtsas att hon glömmt.
RENA DEJ SMUTSIGA FLICKA!
tryck rakbladet hårt mot benet å dra, låt glitterblodet rinna och det smutsiga i dej försvinna.
känn det svida och tvinga dej själv lida.
du vet väl smutsiga lilla flicka att morgondagen kommer sen och då vet du,
du måste rena dej igen.




Fri vers av Marta Nnilsso
Läst 578 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-01 01:20



Bookmark and Share


    r_osa
Bilder ploppar upp
du skriver bra!
2008-08-29

    r_osa
Bilder ploppar upp
du skriver bra!
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Marta Nnilsso
Marta Nnilsso