Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

början på något hon trodde skulle bli så bra

en gång, bara en.

så har hon tänkt sej fram i hela sitt 15 åriga liv.

engång, bara en gång, jag har ju hört om att folk gjör såhär när det gör för ont innombords, jag ska bara prova.

ett litet snitt där och ett litet där, så nu vare gjort.
det va väll inte så farligt?

en gång, bara en enda gång, folk ser ju ut att ha så roligt med sån dricka.

en öl blir till två som blir till HB
"oj hoppasan, va fan hände igår egentligen? å fy faan vilken huvudvärk! brb måste spy"

En gång bara en andaste liten gång!
folk ser ju så mkt lycklaigare ut när de är smala.

äta och kräkas, som blir till att knappt äta och spy ändå.
träna träna, träna i mängder, BLI SMAL!
JAG SKA BLI SMAL!

men bara den här gången, va fan, lite sex har väll aldrig skadat någon?
alla snackar ju om det och han kommer ju inte sluta även om jag säger ifrån.

en kåt kille med endast en sak i skallen å en tjej, så självdestruktiv om ni bara visste, studsar och hoppar i sängen.
morgon kommer.
VA FAAN? vart e han?
kvar finns bara kondomen i sopkorgen.

en liten bara, bara EN gång, man blir ju inte beroende av att bara prova.

nää kanske inte?
men flickan hon satt fast i smeten innan hon kunde ändra på det.

och att leva såhär, må så förjävligt som hon gör, det finns inte änns en gnutta av glamour i det gott folk... inte det minsta




Fri vers av Marta Nnilsso
Läst 569 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-04 22:45



Bookmark and Share


    r_osa
en gång tycks alltid bli allt för många
och aldrig mera blir alltid. tyvärr

<3
2009-02-16

  Peter Stjerngrim VIP
Tänkvärt - och tyvärr alltför sant många gånger ...
Har själv en dotter som fyller 15 i september, men förhoppningsvis har hon tillräckligt stort förtroende
och vågar prata med mig innan hon ger sig in på
alltför farliga saker ...
2009-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Marta Nnilsso
Marta Nnilsso