Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bara måste dela med mig av detta genialiska uttalande!


CITAT (av okänd)

"Jag kysste honom inte
jag bara viskade en sak i hans mun"




Övriga genrer av filosofy
Läst 456 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-01 12:13



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Tack för att jag somnar leende ikväll!
Carl-Erik
2008-08-02

  J A Nicander
Klockrent. Som att råka snubbla och köra tungan i halsen på någon...
2008-08-02

  kaktus
haha den galningen är skön! adam är fortfarande misstänksam mot mig sedan jag sa så om kajsa
2008-08-01

  Marreb
Haha! Vilken underbar kommentar! :-)
2008-08-01

    ej medlem längre
Härlig viskning! =)
2008-08-01

  julia.s
så fint! det är ju ett annat sätt att se på saken liksom. :>
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

filosofy
filosofy