Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The real deal

vad är det med tårar
vad som gör att de när de kommer
har kraft att luckra
upp skal med sån kraft
en sån kraft
att man vet att de kommer från djupet
långt inne i smärtan eller glädjen
att det är på riktigt, som ett
rengörande medel nästan
renar, visar att det är på riktigt
salter och vatten
ondska och ilska luckras upp som salt i vatten
visar på djupet och säger att
jag bryr mig,
jag vet att jag bryr mig




Fri vers av filosofy
Läst 367 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-19 13:19



Bookmark and Share


  kaktus
fett fint sötbarn! och fett sant
2008-07-27

  Tomas Alexander
håller med, d kan vara ganska skönt att fälla en och annan tår ibland
2008-07-19

  Marreb
Åh, vad jättefint! Den här tyckte jag om!
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

filosofy
filosofy