Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Någonting med väldigt diffus men betydelsefull mening


Angeläget

Vill inte vill inte tvingas att tänka tillbaka jag vill
tänka runt mig vill tänka framåt vill se
det andra som finns omkring mig vill fokusera
inte på det som hänt men det som jag just Idag,
kan se hända




Övriga genrer av filosofy
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-01 13:03



Bookmark and Share


  kaktus
thumbs up
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

filosofy
filosofy