Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärran

Flygande mattor
hattar med stora tofsar
En saga i sig




Bunden vers (Haiku) av filosofy
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-21 19:06



Bookmark and Share


  Marreb
Håller med Tosan. Tjusigt!
2008-05-08

  Tosan VIP
Tjusigt!
2008-05-07

  kaktus
Så sant som det är sagt
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

filosofy
filosofy