Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kär vän


zick -zack

det väste till
men det syntes inget
det väste en gång till
och fram kom du

lång gråsvart
med zick-zack randen
på ryggen

hönsen satt uppflugna
och tittade ner på dig
tacksamma för
att mössen
är borta

var det därför
du väste
att mössen
är slut

men om du väntar
ska jag mata dig
med
Mats Odell




Fri vers av tom boreland
Läst 371 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-01 22:24

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  ospray
stackarn då får han nog i halsen...urrk

kul !!!
2008-08-02

  Sanningsägaren VIP
Haha underbart!
Speciellt slutklämmen!
2008-08-01

  VampyrÄngel
haha.
tycker om det här!
haha.
2008-08-01

    ej medlem längre
Haha, klockren.
2008-08-01

  Blåbäret
hua...ingen kär vän till mig inte...
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland