Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtansfullt jag ser dig

 

Jag såg dig idag

mina blickar smekte dig

längtansfullt

jag ser dig




Fri vers av papessa
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-01 22:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sensuellt så det känns... tänk att bli smekt av blickar... Mmmmm...
2008-08-01

  friheten
wow, så stark text, känns enda in i själen, gillar den så klard.
2008-08-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ohhh att få se
Ohhh det kan
tankar ge...
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan