Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man ska ju vara ute i god tid (hoppas jag).....


Mitt Testamente ! (i förskott) (1)

Nu har jag andats färdigt, snart
det är dags, helt underbart
att få sova för evigt
för nog HAR jag "levit" (!)

Mina Tankar ger jag till Er Alla
hoppas att ni med dem vill "lalla"

Mina Ord skänker jag till Hela Världen
för att Ni följer mej "på sista färden"

Min Längtan sänder jag till Mina Barn
för De Är det Finaste jag har

Min Kärlek överlämnar jag till Barn och Vänner
För Ni Vet Bäst hurdant jag känner

Min ringa Kvarlåtenskap
är given till Mina Barn



Eventuella kompletteringar längre fram....








Fri vers av Mats Henricson
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-01 23:04



Bookmark and Share


  aol
gillas vackert blev rördbravo
2008-08-12

  genni VIP
Jag hoppas att du har många andetag kvar, i MÅNGA år till.....
2008-08-01

  friheten
Likt olika dem andra dikterna, lite sorligt.
2008-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska