Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du, hör du, förstår du?

Kan du urskilja
regnbågens alla färger

ett abrupt hack
i den genomträngande dimman

spektrum av nyanser byggda på
gårdagens brustna hjärtan
Hin ondes ihåliga skratt




Hör du
den ensamma duvans kuttrande

bland fiskmåsarnas väsande
hunger

Däri, dolt, hörs hans hjärtskärande sång
toner i moll talar
om annat än brödsmulor










Fri vers av Hanni
Läst 778 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-02 00:42



Bookmark and Share


    Trast
Inlevelsefullt!
2008-08-06

  genni VIP
Vemodigt vackert, applåd för texten.
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Hanni
Hanni