Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aldrig till salu!


Besiktningsprotokoll

Årsmodell 1952
en modell som inte görs längre

Men jag kom över ett exemplar,
en riktig raritet
blott en tidigare ägare

Kamrem har han klarat sig utan
i granitgrå metalliclack
och jag hatar ändå nedcabbat


Alla cylindrar i trim
och tändningen i skick som ny
direktinsprutning istället för förgasare
Spinner som en katt!

Stoppningen är något mager
men skinnklädseln hel och fräsch,
i sommarbrun nyans med vita ränder

Obevekat väggrepp, skön kurvtagning
och krängningshämmare bytta

Klassas som veteran i sammanhanget!




Övriga genrer av Agnes
Läst 967 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-08-03 21:44



Bookmark and Share


  Olof Dahlin
Nämen, naaaw. Gud vad fint. Du skulle se flinet på mina läppar nu, haha. Kör försiktigt!
2009-01-19

  lyckeli
herregud
vilken ljuvlig....
2008-12-04

  Betlehemsstjärnan VIP
Underhållande text...här var det ingen brist på passande ord. Kul!/B
2008-10-18

  Della K
Gud va mysigt!

Jag måste spara denna o läsa den igen. :)

*Klapp,klapp,klapp*
2008-10-15

  LassO
gulligt ;=)
2008-10-12

  sompio
Den här texten tycker jag mycket om. Fyndig och snitsig, tvingar mig att använda fantasin. Jag gillar din tanke med besiktningsprotokollet...
2008-09-22

  Ulf Lagerholm
fyndigt, lekfullt och välskrivet, slingan var kul att läsa

man tackar
2008-09-21

    ej medlem längre
Aaaah, vilken glad text, underbar,
humoristisk, glimten i ögat,
kärlek - grattis får jag väl lov
att säga.
(Jag vill också finna ett
sådant exemplar!)
2008-09-16

  AllNamesRTaken
Haha.. Kul att se dig glad vännen.

4 månader borta .. men man vet aldrig.. 250 får de iaf gärna av mig.

Kramar till er båda
2008-09-15

  Bjarne Nordbö
Underbar helt enkelt.
2008-09-15

  Albert
Det finns åtminstone ytterligare ett exemplar av denna årsmodell, i mycket fint skick!!!

Dock ej till salu.

Rolig att läsa den här!
Hälsar Albert
2008-09-08

    Soffipropp
Ååååhhhh, vilken härlig!
Rytmen, flowet, bil(d)en, känslan...
2008-08-31

  Bodil Sandberg
Här kan vi snacka förstklassig hyllning ..helt underbart..full gas..brrrrrmmm!!!
2008-08-10

    Noomi
Jaa!
helt underbar..
2008-08-04

  Nicklasb
Underbar läsning. Ska nog visa min fru den här och be om en likadan

Verkligen orginell och trevlig läsning!!
2008-08-04

  Jojo
Älskar vartenda ord i denna underbara kärleksdikt!!
2008-08-04

    JJ VIP
Man kan ju inte annat än undra hur det står till med underredsbehandlingen! (ler). Kul text! Mvh. JJ.
2008-08-03

  Saga-Sofia
Vilken raring! Både texten och föremålet för den.
2008-08-03

  Fredrik P. VIP
haha! med sådant fint
protokoll lär han inte
få något körförbud...
så lycka till med forts.
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Agnes
Agnes