Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort en...


Ensam...

Jag kan inte förstå

hur världen kan fortsätta

utan dej.....

Men det gör den,

som en påminelse om

att jag är aldeles ensam




Fri vers av Vinga
Läst 552 gånger
Publicerad 2005-07-16 21:36



Bookmark and Share


    vilsen
sorgligt ! men bra !
2005-07-27

  Jessi
Åååh så sorglig och beskrivande- jättefin
2005-07-23

  Almaz
Enkelt, vemodigt och mycket berörande..
Bra skrivet!
2005-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Vinga