Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam? Jajamänsan!

 

oh, ljuva ensamhet
som du omhuldar mig
värnar mina sinnen

skyddande

oh, ljuva ensamhet
som du smeker min kind
ler mot min tomhet

deltagande

oh, ljuva ensamhet
som du tröstar mig
håller alla på avstånd

omvårdande

oh, ljuva ensamhet
som du måste älska mig
när jag återigen

somnar ensam

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 263 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-02 16:40



Bookmark and Share


    snöö
Kanske glädje kanske sorg. Hur som helst en fin text som berör.
2008-08-10

  Janis Karlsson
Ibland behövs verkligen ensamheten! Fint skrivet.
2008-08-02

  Night Soul Woman
När ensamheten är
och dessa ord finns med
¤
skyddande
deltagande
omvårdande
¤
Vad finns det att frukta då?
:)

Ibland behöver man tid med sig själv
Ibland vill man vara med andra människor
och skapa vänskapsband och nya minne:)

när man medvetet väljer sin ensamhets
sällskap så klart:)

Tack för läsningen!!!*applåd*
2008-08-02

  Maria Zena Viklund
det var en annorlunda variant,ler
2008-08-02

    Herr Ångest
Hmm, du får nästan ensamheten att verka lockande..

Bra skriven och en glimt av ironi får man också på slutet.
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol