Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt skriven av mig. Kommentera mera :)


Livet ur ett annat perspektiv

När himlen är grå får man tänka på att himlen så småningom blir blå

När orken är slut får man tänka på att styrkan någon gång kommer tillbaks och ger dig nytt krut

När kärleken inte har något mer att ge ska man ur ett annat perspektiv se

För även om livet inte alltid är lätt får man se allt ifrån ett annat sätt

För i min värld är himlen alltid blå, orken nära att nå och kärleken så nära så
Även om det inte alltid stämmer så får det gå




Fri vers av LoVeR-PoWeR
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-02 18:31



Bookmark and Share


  camillala
moget tänkt av dig
önskar jag kunde tänka såhär också.
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

LoVeR-PoWeR
LoVeR-PoWeR