Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GOOD BOY

kyss min hud.
bit dig in under ytan.
snälla
(jag tror att jag finns kvar)

och när du snackar om hur jävla jobbig jag är
när du ligger och förklarar för henne
hur fruktansvärt barnslig jag är,

ska jag framkalla minnen.
i mörkrummet i mitt bröst
ska jag hänga dig på tork.

för jag är så trött på att gråta
och på att ljuga för mig själv
och på att inbilla mig att det inte alls spelar någon roll
vad din tunga gör med hennes kropp just nu
hur du slickar undan slösar bort
andetagsspåren jag lämnade i dig.

hon är nog allt det där
du sa jag aldrig skulle bli
när du tog farväl utan ord.

men jag såg i dina ögon och
jag kände i dina händer
hur du dumpade mig så att ingen skulle höra
och jag skulle slippa skämmas

och nu ligger du där
och visar hur omtänksam du är
och när hon kommer skriker hon good boy så att jag hör från andra sidan stan,

och jag tänker på hur rätt hon har.
du är en snäll hund
och jag
jag bara band dig för löst den där natten när
du följde med främlingen utanför ica




Fri vers av Desert dust
Läst 823 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-08-02 19:46



Bookmark and Share


  Nattsuddan
Gud så jävla bra den här var.
2011-08-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
bind hårdare!
en good boy är dock trogen i allt

gott skrivet ehur
2011-08-04

  Malin Magnusson
kan inte riktigt få nog av dina tankar
2008-08-29

  Larz Gustafsson VIP
Bland det starkaste jag läst här.
2008-08-02

  inutimonster
jag börjar fan nästan lipa av dom här senaste. som ett skott i pannbenet. poff. aj.
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Desert dust
Desert dust