Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En något i ord

En "skrivare"
en poet
eller bara ord

Stark eller svag

Vad är jag
du
eller vi

Full av lögner?
massa sanningar
eller kollosalt med fantasi

Men vad det än är
vi är vi
vi är oss

Skrivet från hjärtat
ordet inifrån
det som känns rätt
här och nu

Det som gör livet

Tack för
ordet




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 262 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-02 23:12



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ordets vara och kraft i skapandet och till kärleken, nog ska det vara det vi är, känner, önskar eller drömmer !!!
2008-08-13

    eva m h
Väl ordat!
2008-08-02

  Michaela Dutius
vackert beskrivet- att få ordet- det är fint!
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen