Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chambolle-Musigny 1999, Les Amoureuses

 

Med kvinnlig

raffinerad elegans

hon öppnar sin bouquet

känn dofterna

av röda bär

av kryddor av vanilj

så hett så varmt

så sinnligt sensuellt

så generöst

hon bjuder dig

kom drick min saft

kom släck din törst

kom drick

min kvinnlighet




Fri vers av papessa
Läst 293 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-03 09:15



Bookmark and Share


  Havsbris
Sensuella, raffinerada,
eleganta är dina ord...

ditt sätt att måla ritueller
av erotism och kärlek!!

jag kan bara känna och
le ;o)

tack för så vacker tavlan
och bara titeln låta mig
drömma, jag absorberar
det romantiskt och fransk
sötma...

TRÉS BIEN et MERCI!!
2008-08-03

  Ewa-Britt Nilson VIP
Strålande liksom
att rappa, när man
läser den, kan man bara
ett, det är, att andan tappa
2008-08-03

  aol
underbart
2008-08-03

    ej medlem längre
Mmmm... låter som en mkt god årgång.. ett vin att avnjuta till levande ljus..
2008-08-03

  Quasimodo
Sensuellt, finstämt och vackert till kärleken !!
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan