Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankens resa bortom


bortom

där bortom där tiden står stilla
dröm dej bort

du är alltid vaken
du äger ditt eget nu,


du äger din stund sen är allt
förbi helt plötsligt har du ingenting

men sedan bortom blir allt så mycket större
men ändå ,
så älskligt varje vaknad själ ändå
så ömt lever i just det lilla...




Fri vers av aol
Läst 402 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2008-08-03 10:36



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Så vackert...så ljuvligt formulerat...
2008-08-11

  Måna N. Berger
Med innerlig hjärtats värme skriver du:
"men ändå ,
så älskligt varje vaknad själ ändå
så ömt lever i just det lilla... "
Orden rör mig.
2008-08-10

  Maria T
En så stilla och ömsint tankeresa
2008-08-07

  Nasrin
Att kunna leva i nuet, är en konst!
Mycket vackert skrivet om tiden!
2008-08-07

  Carola Zettergren
Mycket vackert!!!!
2008-08-04

  Rune Thorsell
Ja, den lilla stund man äger bör man se till att vårda. Förut var man 18 och hade ett evigt långt liv framför sig. Nu har siffrorna bytt plats och åren har fladdrat förbi som stroboskopblixtar. Vart tog "livet" vägen? Ja, det rann bort medan man väntade på att det skulle börja.
2008-08-04

    Bodil Sandberg
En underbar dikt min vän.."du äger din stund..sen är allt förbi..helt plötsligt har du ingenting"..sannerligen så är det och hur viktigt att akta och värna detta Nu..applåder för dessa visdoms rader!!!!
2008-08-04

    Maria Malm
Tankar om tiden och att vara i nuet..fint..
2008-08-04

  Erik L
Det vilar ett skört skimmer över denna dikt. Du har lyckats bra med att skapa den rätta atmosfären här tycker jag. Bra skrivet!
2008-08-03

  genni VIP
Får rysningar av ditt vackra sätt att skriva, stor applåd till Dig.
2008-08-03

  aftermath
väl skildrad betraktelse om tid
eftertänksamt och fint
andra raden i första stycket skulle jag dela i två
men det är jag det!
2008-08-03

  Ewa Åkerlind
Den var fin
2008-08-03

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vackra fina rader...!
2008-08-03

  mare VIP
..fina rader...att ta vara på nuet...
2008-08-03

  Mats Henricson
Det ovissa, det okända, vad finns där ? SÅ tänker jag när jag läser dina underfundiga och tänkvärda rader........... Olika äro människans tankebanor.........
2008-08-03

  Mats Henricson
Det ovissa, det okända, vad finns där ? SÅ tänker jag när jag läser dina underfundiga och tänkvärda rader........... Olika äro människans tankebanor.........
2008-08-03

  devilsangel
Vackra rader om att ta vara på livets nu...
2008-08-03

  papessa
så ljust och vackert och dessa ord skall jag bära med mig
2008-08-03

  Maria Zena Viklund
så skört och vackert skriver du här!

"så älskligt varje vaknad själ ändå
så ömt lever i just det lilla"
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol