Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blottad


Mörk natt,
kryper tyst
in i mig själv.

Mullrandet på avstånd,
Asa Thor närmar sig
hotfullt...
hammaren sliter sönder
himlavalvet.

Naturen dränker
mina känslor,
blottar min
sköra hud.

Överger mig
åt nattens
ensamma
famn...
















Fri vers av Idun 1
Läst 346 gånger
Publicerad 2005-07-17 10:44



Bookmark and Share


  Rachel Roth
vackert och gripande.....titeln helt passande för känslan som förmedlas
2005-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1