Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pånyttfödelse


En dag ska jorden vara en
kall, svart rymd,
roterande i blindo,
blanda samman dag och natt.


I ett evigt sökande
efter de fyra elementen
som pånyttföder


LIV...




Fri vers av Idun 1
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-07-17 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idun 1