Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla behöver väl en syndabock... Min har alltid varit horisonten hehe....


Horisont

En horisont är ett stort monster
med långa klor...
Det är han som jagar mej
varje natt...


En horisont är ett stort monster
med vassa tänder...
Det är han som får mej att gråta
varje natt...


En horisont är ett stort monster
med farliga ögon...
det är han som knackar på porten till mitt hjärta
och ger mej ångest
varje natt...

En horisont är ett stort monster
med snabba ben...
Det är han som knackar på porten till mitt förnuft
och får mej att göra dumma saker varje natt...


En horisont är ett mycket farligt monster...
Det är han som är syndabocken
för allt jag är och allt jag inte är...




Fri vers av Vinga
Läst 533 gånger
Publicerad 2005-07-17 11:18



Bookmark and Share


    Camillaa
bra text :D
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Vinga