Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min olyckliga trädgård

anlagd av de bästa arkitekter

storslagen applåderad omskriven

men

 min trädgård

som

 nu

blomstrar

som ett koncentrat

av medelhavets alla färger

frukten av kärleksfulla händer

är det vackraste

jag någonsin har haft




Fri vers av papessa
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-03 20:01



Bookmark and Share


    eva m h
Jaaaa!! Var bor du? :-)
2008-08-03

    ej medlem längre
Förstår att du saknar Medelhavets skönhet och blomsterprakt... men som sagt.. en balkong här i vår sommar kan också bli en prunkande oas... och med det där goda vinet du skrev om som extra stimulans så... jag tyckte om namnet på det.. det lilla jag förstod
2008-08-03

  aol
underbart
2008-08-03

    Maria Malm
Även en balkong kan vara vacker och behaglig att vistas på.
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan