Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna upp dina ögon, se.

Jag kan inte sluta skriva.
Fan allt känns piss.
Du har sår i mig börjat riva.

Jag åkte bort för att ha kul.
Jag åkte för att komma bort.
Jag åkte inte för att skapa strul.

Har inte sett dig på flera dagar.
Jag vill se hur dina ögon förklarar.
Om dina ord min oro lagar.

Vi har blåst upp till en orkan.
Vi har varit blinda.
Dags att våra kinder torka.

Denna kärlek måste hålla i.
Jag vet inte hur jag ska känna.
Hur allt ska bli.

Kan inte kärlek vara endast vackert.
Måste undran skaka våran värld.
Jag håller kvar vid dig tappert.

hoppas du som jag, är villig att göra vad som helst.
Dämpa denna känslan.
Vi skulle ju vara våran andras hälft.

Vi skulle ju inte vara två, vi skulle vara en.
Än har inget stort slutat slå.
Inte än men kanske sen.

Fan om vi går sönder.
Är det nu demornerna börjat?
Jag försöker ta en dag i sänder.






Fri vers av miss_me
Läst 244 gånger
Publicerad 2005-07-17 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miss_me