Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drar i mig skiten.

Jag röker.
Jag drar i mig skiten.
Jag röker, men det är inte ens gott.

Jag dricker.
Jag drar i mig skiten.
Jag dricker, men jag hatar att bli full.

Jag äter.
Jag drar i mig skiten.
Jag äter, men jag hatar att bli mätt.

Jag är älskad.
Jag drar i mig skiten.
Jag är älskad, men vet inte ens hur man älskar tillbaka.






Fri vers av miss_me
Läst 267 gånger
Publicerad 2005-07-17 13:55



Bookmark and Share


  unhappyvoices
Mycket bra, fick en att fundera
2005-07-17
  > Nästa text
< Föregående

miss_me