Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håglös pojke i blöt regnrock...

Jag stannade och tog ett andetag,

på hopplöshetens bro,

den som leder mellan ack och ve,

slog läger,

och hoppades på bättre tider,

i ett dis av tårar,

obesvarade förälskelser,

och förlorade slag...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-04 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson