Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dröm om sanning...

Visa dig för döden,

* * * * * *

och tumultet i ditt huvud

* * * * * *

kommer att ge med sig.

* * * * * *

Så fort snaran dras åt,

* * * * * *

och mörkret kommer för din syn,

* * * * * *

då vet du att drömmen är sann...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 305 gånger
Publicerad 2008-08-04 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson