Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakelbarnet

 

I dina ögon blå

ser man himlen

i dina ögon blå

tindrar stjärnorna

i ditt leende

lyser solen

dina lockar

så vackra

när du tittar på mig

öppnar sig hela världen

ditt mjuka väsen

rör vid mitt hjärta

så förälskad jag är i dig

förlorad

  ett mirakel barn




Fri vers av papessa
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-04 17:51



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Så varmt och kärleksfullt!
2008-08-05

    Maria Malm
Ljuvligt!
2008-08-05

    Damm
WOW! Det är sann kärlek du skriver om ;-) Kan det vara ett barnbarn?
2008-08-04

  Quasimodo
Härligt skönt och kärleksvarmt !!!
2008-08-04

    ej medlem längre
En ömsint kärleksförklaring till ett älskat barn. Som en stolt och lycklig smekning på kinden
2008-08-04

  aol
underbart
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan