Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då barnet är från Italien skrev jag den på Italienska först och sedan översatte jag den till Svenska.


Il bambino del miracolo

 

Nei tuoi occhi blu

si vede il cielo

nei tuoi occhi  blu

brillano le stelle

nel  tuo sorriso

ce il sole

i tuoi cappelli

come sono belli

quando mi guardi

mi si apre il mondo

la tua dolcezza

tocca il mio cuore

mi sono innamorata di te

perdutamente

il bambino del miracolo




Fri vers av papessa
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-04 18:14



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Jag började att läsa
italienska en gång...
Jag skall minsann
försöka att över-
sattta den utan
att se på Din
översättning!
Återkommer!
2008-08-05

    ej medlem längre
Oj här kom samma dikt fast på italienska.. Och självklart är det om man är en förening av dessa två kulturer och folk. Min svärdotter är också halvitalienska.. Det är en bra kombination.
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan