Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min upplevelse är bara min och min känsla är bara min…….

Hon sökte närhet och bekräftelse hos män,
vilket alltid slutade med att hon inte stod ut med att de rörde vid henne.

Hon körde slut på sina relationer genom att göra sig omöjlig
när känslorna blev för intensiva, när de kom för nära.

Hon analyserade sönder allting….
Ofta hittade hon en anledning att avsluta förhållandet…
Inte han…aldrig han…


Hon skapade konstant nya konflikter …

Hon la ord i munnen på honom & gjorde sig själv omöjlig.
Till slut stod han inte ut …..
Och då fick hon det bekräftat igen
- hon var oduglig…Så oduglig att det INTE gick att älska henne…..

Övergivenheten kom på sikt,att lägga sin grund till otrygghet…
En trasig själ som ständigt söker bekräftelse…


Hon har en tendens att vräka ur sig hemligheter… när hon blev provocerad…
sådant man inte fick berätta ,sådant hon lovat att hålla hemligt….


Hon valde att se sanningen i vitögat & göra slut på alla lögner…
Hon valde att leva sitt liv utan att behövas dras med en massa gamla spöken…

Han sa…
- Om du håller på så här kan jag förlora dig!
Så hon fortsatte…..

Och han förlorade henne…igen..




Fri vers av MotherBitch
Läst 629 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-04 20:45



Bookmark and Share


  Chattis J
Fy fan vad BRA! Jag ryser...
2012-02-04

  Maria Natasja
Det känns som om det skulle kunna vara taget direkt ur mitt liv, ett urklipp om mig....Väldigt bra fångat. Bra!
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

MotherBitch
MotherBitch