Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Det värsta med hans framfart var inte smärtan eller rädslan som han utsatte andra för…Utan att han stal själva meningen med de oavslutade liven från de människor han sårade"…


Mästaren har talat!

Han gjorde sig själv till den huvudsakliga anledningen till deras existens…
Bestal dem… inte på tid, utan på fullbordan…

Han vred hela världen till sin syn på skapelse över allt han berörde…
Samma överträdelse som självaste djävulen, som en gång varit en ärke-ängel, hade snubblat över… och fallit långt bort från himmelriket…




Fri vers av MotherBitch
Läst 419 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-04 20:48



Bookmark and Share


    Nattviol
gillar styrkan i orden
känslan av mörker
och ordet: fullbordan..
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

MotherBitch
MotherBitch