Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

an Vänd

 

å
trådd

i ett Begär utan dess like
utan mot svarighet

helt utan sans

bara renaste Glöd

det är med Dig
som jag för första gången

i mitt liv

inser att jag Är

om
händer

Tagen

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 280 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-07 17:02



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Tjusigt!!
2008-08-07

  Carola Zettergren
SÅ SNYGGT!!!!
2008-08-07

  Lena Krantz VIP
Very very very

NAJS!

;o)
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol