Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god natt min vän

 

 

 

snart så är det dags att sova

man kan inte säga att det varit en vanlig dag

det har varit en speciell dag idag

en fram tid har presenterat sig

en höst som kommer snart har sagt

du ska få se något du kommer att tycka om

röda och gula löv, stolta träd som trotsar vinden

regn och rusk som skakar om och serverar kolsyrat vatten

murklor och kantareller växer upp och förgyller middagsmaten

höstäpplen mognar och skivas ner i en äppelpaj

en finurlig häxa öppnar dörren in till sitt torp

välkommen in och värm dig vid min eld

en vacker höst väntar vänligt

nu kan jag somna lugnt

god natt min vän

 

 

 




Fri vers av micke marin
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-04 23:59



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Underbart bra!!!!
2008-08-07

  Mona*
Tack, sov gott.
2008-08-05

  Lyckohäxan Enediel
Urskön godnattpoesi det här!
"regn och rusk som skakar om och serverar kolsyrat vatten"
Läckert :)
Gillar rubbet!
Sov gott!
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin