Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

behind bars

I stand behind bars
I\'m trapped in my own body



I\'m a wild jailbird
Someone broke my wings off




Fri vers av liz
Läst 352 gånger
Publicerad 2004-05-06 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liz
liz