Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkaren och sanningen om sorgen

Läkarens varsamma
bestämda händer
lämnade avtryck
av nålar
och behandling
och jag
försvann
gud vet vart
men under den svåra resan
följde jag
dina fotspår
och hann tänka mig hel
efter
att du knullat sönder
mitt förstånd
mitt hjärta
och känslan

Stendöd
bedövad
släppte jag in sorgen
som en vän
och avslutade boken
om dig
med orden
en billig hora för dig
jag
för mig

Läkarens svala
forskande händer
kommer att fortsätta
utforska
bota
tumör
och den stickande
värkande
känslan
vid bröstet
behöver inte längre
relateras
till ditt namn




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-05 04:11



Bookmark and Share


  Tess the mess
skitbra text. hårdbrutal och ärlig. me like!
2008-08-05

  Ulf Popeno
Sista raderna grep mig och i en impuls funderade jag på om inte det skulle vara temat, smärtan i ditt bröst som inte längre kom ifrån sorg. Det var i alla fall en hård kick.
2008-08-05

  Mona*
Riktigt tung läsning. Tycker om sättet du framför det på.
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira