Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man känner när man möter dem....


SJÄLSFRÄNDEN



min själ vandrar jämte din
jag känner dig sedan länge
din smärta är min
glädjen du skrattar med
springer ur vårt gemensamma öde

varje färg som
skimrar i mina ögon
glöder på dina läppar
djupnar i dina snyftningar
alla färger flödar i kaskader
genom din lustas fontän

jag känner din kamp i livet
du ger av din kraft
och dina minnen
de sår som livet ger
balanserar mot
all läkande tid
du är min soulmate




Fri vers av BitterSweet
Läst 488 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-05 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet