Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008~08~05


Jag är en droppe vatten

Jag är en droppe vatten, som inte vet vart jag ska

Jag flyter med strömmen ser fram emot morgonda'n


Ibland är jag full med skit

Fylld med

Lera

Jord &

Sand

När man väl har kommit i ett dåligt träsk

Är det svårt att komma upp

Man ligger och plaskar i skiten

och väntar på att någon ska hjälpa dig upp


Ibland faller jag sakta

Ibland faller jag snabbt

I Nigariafallens vatten

Krossas jag mot vassa berg


Ibland är jag varm

Ibland är jag kall

Ibland är jag regnet som faller mot land


Det händer att jag stannar upp under flera år

Jag försöker att gå men tiden läker visst inte alla sår


Jag är en droppe vatten

Titta på mig

Jag är betydelsefull för dig

 

 




Fri vers av LoVeR-PoWeR
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-05 13:17



Bookmark and Share


    Wewill
asså nellie du har så sjukt mycket talang, så att när du väl tar fram den ordentligt och verkligen har en bra idé så finns det inte något som kan komma ivägen för en mästerdikt.

ha det bäst nellie, kram adrian<333
2008-08-09

  Sladjana Zubcevic
Smärtsamt vackert skrivet!
K R A M
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

LoVeR-PoWeR
LoVeR-PoWeR