Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS VÄG

kärlekens väg

är lidande och rus

dess härliga bakrus

är mitt radband

de hundra helgons böner

När bönen tystna

blott detta tillstånd

leder till

den mäktiga möten

och min själ försjunker i

det gränlösa havet

och tvättas bort

i dess spårlösa strömmar.

" Nasrin" 5/8-08




Fri vers av Nasrin
Läst 422 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-05 17:35



Bookmark and Share


  Kalle.O
Jättefiiiin!
2008-08-09

  aol
så härligt det gränslösa havet
2008-08-07

  Lars Hedlin
Vackert och inlevelsefullt
2008-08-07

  Quasimodo
Fint i spåren av kärleken och möten till den i livets strömmar !!!
2008-08-05

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-08-05

  Larz Gustafsson VIP
Jesus är Vägen.

Härligt med det gränslösa havet...

"I wanna jump into the endless sea..." (Iggy Pop)
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Nasrin
Nasrin