Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Herr Hauptmann sista delen. Herr hauptmann kommer hem.


Välkommen hem

Mor och far,
här är jag,
eran egen son.
Det är jag.
Mor och far,
Här, ja här står jag!
Kan jag få en kram,
Kan jag få en kram?

O' vår son,
O' vår son,
som blev tagen oss ifrån.
Men vår son,
förtälj oss då,
hur det var o va' ifrån.
Kom in och låt oss ta,
en varm en kopp choklad...





Fri vers av Henrik Svensson
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-05 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson