Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befallande

 

En bildörr

slås igen

på en sekund

förändras atmosfären

små  fötter springer fort

två par

små dörrar stängs igen

två par

stora fötter sparkar till

leksaksbil

en docka går i kras

befallande

se till

att barnen

kommer ner

och hälsar på

sin far




Fri vers av papessa
Läst 392 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-08-05 20:36



Bookmark and Share


    Maria Malm
Dessa stackars små fötter skulle inte behöva springa på det sättet..sorgligt..
2008-08-07

  Lejonhjärtas poesi
Inte mycket till barnakärlek där, gripande!
2008-08-06

    ej medlem längre
Det gör ont att läsa denna...
2008-08-06

  Lyckohäxan Enediel
Det känns att läsa den här...så sorgset för de små...glada fötter hade sprungit till mötes...men rädda fötter flyr.
Mycket bra skrivet!
2008-08-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Krav, som ett hot
det blir bara ännu
mer emot... Ett
vänligt ord, hade
istället fallit i så
god jord...
2008-08-06

  Carola Zettergren
ingen kan kräva kärlek..mycket starkt poetat av dig!Grattis till placeringen!
2008-08-06

    Bodil Sandberg
Usch man får en klump i bröstet..somliga tror att de kan "kräva" kärlek och uppmärksamhet..så är ju inte sanningen..den förtjänar man..du kan sannerligen dikta så det känns!!!
2008-08-06

  aol
smärtsam sanning som kom en nära
2008-08-05

  Lena Krantz VIP
Ja här har du fått fram en mycket tydlig (och hemsk) bild som verkligen talar till oss läsare!

Fötter som inte bryr sig om vad (eller vem) de trampar på!

Bra!
2008-08-05

  friheten
Instämmer med kommentarena nedan., Du är duktiga på det här.
2008-08-05

  Quasimodo
Hårt och smärtsamt för dessa små fötter, att stora fötter inte vet bättre än så, fy på dem !!!!
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan