Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
川柳 - senryu


min nära kära

 

min nära kära
jag lovar dig allt jag har

mitt trogna hjärta

 

 

 

 




Fri vers av Jer
Läst 378 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-05 22:18



Bookmark and Share


    Maria Malm
De vackra ögonen skulle vem som helst smälta inför..
2008-08-08

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
de där ögonen säger allt :)
2008-08-05

  thyra
Underbara ord och bild!
2008-08-05

    Jojjan
Det räcker nog bra :)
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer