Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan

Då tvivlet slocknar
försvinner också skuggan
från det förflutna




Fri vers av Martin VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-17 22:39



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
utan en ljuslåga ingen skugga, man får tänka till lite på denna. uppskattas därför ännu mera...
2005-07-28

  Saga-Sofia
Gillar de här korta, älskar dikter som kan läsas i en rad (säger hon som alltid skriver flera A4). Som godis att svälja helt.

Får jag ge lite konstruktiv kritik på vägen? Sök gärna nya titlar till dessa korta, mer överraskande och inte så självklara. Vad händer när en dikt om skugga kallas något annat än "skuggan"? Prova, lek och kläm in ett annat budskap i titeln. Då kommer jag att svälja alltihop.

/S
2005-07-22

    Agneta VIP
Gillar denna mycket... väcker många tankar..
2005-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Martin
Martin VIP