Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just det.......


varför dö´?

varför dö ?
när jag kan älska
om 100 år

varför dö ?
när Prisonbreak startar snart

varför dö ?
när solen skiner

varför dö ?
när några inget hellre vill

varför dö ?
innan jag är klar
med allt det där
jag vill och kan

varför dö ?
sen händer ju inget

varför dö `?
när Uggla snart sjunger nå´t nytt
om några figurer
som på honom spytt

varför dö ?
när man retar flera
bara genom att LEVA ......




Fri vers av Mats Henricson
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-06 00:08



Bookmark and Share


  genni VIP
Ha ha, den var bra, ja kanske retar du någon genom att leva, men jag gillar dig för att du är just du och dö det ska vi alla, men det dröjer.....
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska