Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnar den här till blåbäret Håll tillgodo Med vänliga hälsningar


Killar sjunger om tjejer


Killar sjunger om tjejer och tjejer sjunger om killar
De sjunger om det som dom gillar bäst
Varandra
Och den dagen när någon av dem känner att hjärtat har börjat att slå
några extra slag
har den personen gått och blivit svag för kärleken
Hittat någon vacker själ som den nu vill promenera med
igenom livet
igenom skogen
smaka på blåbären tillsammans med som växer vilt lite varstans runt varje buske
och träd
för att sedan ta skydd i skuggan i skymundan där deras händer inte kan låta bli att lämna den andre ifred
När man har kommit så här långt i livet kan det hända att det efter nio månader dimper ner en unge i stigande led
Ja, då är det fest

Killar sjunger om tjejer och tvärtom
Slut på denna sång

Ken Cassel
7/8-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 263 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-06 20:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt sång till
blåbäret
2008-08-06

    sunnanvind
Gulligt skrivet till mitt bästaste Blåbär! Applåder!
2008-08-06

  Blåbäret
Det hjärtat är fullt av , det sjunger man...och det är nu, nu som blåbären är som godast...:)...Tack
2008-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel