Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tjejer mognar fortare än killar vad det nu har med saken att göra?!


Säg det utan krusiduller

Säg mig vad du egentligen vill
Säg det utan krusiduller
Spill inte min tid med att köra med en dålig stil då jag kan lätt bli Doktor Jäkel ifrån misses Hyde
Så säg vad du har på hjärtat min älskade vän utan att prata i gåtor
Snacka en massa blaj

Jo, så här ligger det till
Jag smörar för dig i hopp om att du vill äta middag med mig
Kanske gå på en bio eller två för att därefter hemåt gå
Hem till mig eller hem till dig
Så det som jag vill säga är att jag älskar dig

Okej svarar hon, med ett leende på sina läppar
Jag förstår

Ken Cassel
6/8-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-06 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel